Despre optimizarea SEO

Despre optimizarea SEO

Ce este Optimizarea SEO (Search Engine Optimization)?

SEO este o disciplină de marketing axata pe vizibilitate rezultatelor organice (fara cost) in motorul de căutare. Există mai multe aspecte SEO, de la cuvintele de pe pagina dvs. pana la modul în care alte site-uri se „leagă” de website-ul dvs. SEO este pur și simplu o chestiune de „asigurându-vă că site-ul dvs. este structurat în așa fel încât motoarele de căutare să-l înțeleagă.”

De ce site-ul meu are nevoie de SEO?

Marea parte a traficului web este condusa de principalele motoare de căutare, Google, Bing, Yahoo și de alte tipuri de trafic care pot genera vizite catre site-ul dvs. Motoarele de căutare sunt principalele metode de navigare pentru majoritatea utilizatorilor de internet. Acest lucru este valabil indiferent dacă site-ul dvs. oferă conținut, servicii, produse, informații, etc.
Căutarea, interogarea cuvintelor cheie pe care utilizatorii le tasteaza în casuta de căutare, au o valoare extraordinară. Traficul orientat la un site web poate oferi publicitate, venituri, și expunere ca nici un alt canal de marketing. Investiția în SEO poate avea o rată de rentabilitate de exceptie in comparatie cu alte tipuri de marketing și promovare.

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!