Web design

Solutii potrivite afacerii dvs.

Stabilirea scopului site-ul dvs.
Identificarea publicului tinta
Definirea obiectivelor
Stabilirea unor obiective masurabile specifice site-ului dvs., care sunt in conformitate cu obiectivele de marketing

Experienta si eficienta

Experienta si eficienta sunt doua dintre cuvintele pe care le folosim atunci cand proiectam site-ul dvs. indiferent daca este vorba de CMS sau eCommerce.  Fiecare site construit este adaptat nevoilor dvs. de afaceri, oferindu-le clientilor dvs. cea mai eficienta experienta de utilizare.

Servicii complete

Site-ul este un vanzator virtual, fie el de produse sau servicii. Este disponibil 24/7 si este o modalitate de a comunica lumii cine sunteti si ceea ce faceti la cele mai reduse costuri. Oferim servicii complete de  web design pentru construirea unui site receptiv si prietenos utilizatorilor.

Site-ul dvs. in lumea mobila

Din ce in ce mai multi consumatori utilizeaza un telefon mobil sau tableta pentru a avea acces la internet. Acum este o necesitate  un site optimizat pentru dispozitivele mobile. Compania Google a inclus chiar „mobile friendly” ca un factor de rang.

Site-urile noastre vin cu o versiune mobila optimizata ca standard, astfel incat acesta va fi complet optimizat pentru telefoane mobile si tablete.

Imaginea afacerii dvs. devine sinonim cu brand-ul afacerii.

Cu noi obtineti rezultatele dorite la un pret competitiv. Serviciul nostru de design personalizat ofera un proces de consultare completa pentru a va oferi un site web care arata bine, functioneaza perfect pe orice dispozitiv si este usor de navigat.