Data lansării și funcțiile noului sistem de operare Apple macOS 11 Big Sur

Apple macos 11 Big Sur 10.16 software

MacOS 11 Big Sur tocmai a fost anunțat la WWDC 2020 și aduce câteva îmbunătățiri destul de importante sistemului de operare.

Caracteristici macOS Big Sur

Safari

Safari este acum cu 50% mai rapid decât Chrome, potrivit Apple, alături și de mai multe îmbunătățiri de confidențialitate și un consum mai bun al bateriei.
Un lucru interesant este că pagina de pornire va fi acum extrem de personalizabilă, astfel încât să puteți schimba imaginea de fundal și să adăugați / editați secțiuni.

Această nouă versiune de Safari va aduce o serie de caracteristici noi, inclusiv urmărirea inteligentă care vă poate oferi un raport de confidențialitate pe fiecare site pe care îl vizitați, salvarea parolelor pentru a vă urmări parolele și asigurarea că acestea nu au fost compromise. Extensiile acceptă WebExtensions API și o nouă categorie Extensions din App Store.

Aplicația Mail și Photo

Aplicațiile Apple Mail și Photo au rămas demodate, dar Apple a adus noi modele la multe dintre cele mai mari aplicații Mac, cele mai notabile fiind noile bare laterale din Mail și Photos. Aplicația Photos va avea același aspect, senzație și caracteristici ca și versiunea sa de iOS 14.

Centrul de control pe Mac

Unul dintre cele mai bune lucruri despre iOS este centrul de control super convenabil care vă permite să schimbați setările dintr-o privire. MacOS Big Sur aduce asta pe Mac și este ușor accesibil în bara de meniuri, astfel încât puteți modifica cu ușurință setările.

Widget-uri în aplicația de notificări

La fel ca iOS 14, macOS 11 Big Sur primește widget-uri în meniul de notificări, ceea ce va face mai ușor să obțineți informații importante dintr-o singură privire. Aceste widget-uri pot fi personalizate în funcție de nevoile și preferințele dvs.

Data lansării macOS 11 Big Sur

Deși macOS Big Sur a fost dezvăluit la WWDC 2020, nu știm exact când publicul larg va putea să-l descarce și să-l instaleze.

În mod obișnuit, Apple își lansează software-ul în același timp în fiecare an, așa că ne așteptăm ca data de lansare a macOS Big Sur să cadă undeva în septembrie sau octombrie 2020.

Cu toate acestea, dacă sunteți nerăbdător să puneți mâna pe software, versiunea beta este disponibilă astăzi dacă faceți parte din programul Apple Developer.

Cerințe de sistem MacOS 11 Big Sur

MacBook 12-inch (2015 and later)
MacBook Air (2013 and later)
MacBook Pro (Late 2013 and later)
Mac mini (2014 and later)
iMac (2014 and later)
iMac Pro (all models)
Mac Pro (2013 and later)

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!