Optimizare pentru motoarele de căutare (SEO)

Suntem o echipă de SEO care ruleaza campanii de succes în cele mai competitive sectoare, folosind un amestec unic de expertiză tehnică și creativă.

Toată lumea dorește să fie pe prima pagină, dar nu toți merită să fie acolo.
Site-ul dvs. trebuie să câștige acest drept.

Serviciile de optimizare pentru motoarele de cautare sunt concepute pentru a crește vizibilitatea în rezultatele căutării fie ele “naturale”, „organice” sau “directe-libere” pentru a oferi o inalta calitate, trafic orientat către site-ul dumneavoastră.

Consultanta SEO

Noi vă ajutăm să definiți obiectivele SEO în dezvoltarea unei realiste strategii. Este posibil să aveți nevoie de noi pentru a fi echipa dvs. de optimizare pentru motoarele de căutare. Lucrăm în a vă consilia cu privire la cea mai bună abordare.

Cuvinte cheie

Cuvinte cheie solide si cercetarea de piață ne permit să oferim proiecții realiste și prognoze de oportunitate în cadrul pieței dumneavoastră. Noi nu facem estimări sau promisiuni pe care nu le putem atinge.

Audit tehnic

Vă punem la dispozitie audituri care au scopul de a analiza site-ul și de a se asigura că motoarele de căutare sunt în măsură să descopere în mod eficient accesarea cu crawlere și pagini de index pentru vizibilitate maxima.

Onsite SEO

Analizăm structura site-ului, arhitectura internă și alte elemente cheie care sunt introduse în algoritmii motoarelor de căutare pentru a oferi recomandări pentru îmbunătățirea relevanței în funcție de cuvintele cheie.

Sancțiuni Google

Echipa noastră de consultanți SEO au experiență în legătură de audit și revizuirea profilurilor backlink. Am recuperat site-uri pedepsite/sancționate de către algoritmii Google Panda si Penguin, precum și acțiunile manuale din greșelile pe care le-au făcut în trecut.

Promovare Social Media

În timp ce motoarele de căutare sunt în faza de înțelegere și utilizare a semnalelor în mod algoritmic, este important ca mesajul - conținutul să ajungă la publicul țintă pe toate canalele media.

Analiză și rapoarte

Oferim date și rapoarte de analiză lunare privind vizibilitatea, astfel încât performanța campaniei în ce privește strategia SEO poate fi atribuită investiției, ceea ce contează pentru compania dvs.

Conținut original

Coloana vertebrală a oricărei campanii de marketing este conținut original și convingător.