Cateva sfaturi pentru startul unui magazin online

Cateva sfaturi pentru startul unui magazin online

Cu siguranță nu există caracteristici universale sau opțiuni de design, care sa garanteze că magazinul dvs. va fi ridicat in topul vanzarilor, dar există mai multe reguli generale și esentiale, care nu ar trebui ignorate atunci când se creaza un magazin online.

In primul rând, trebuie să existe o înțelegere clară a principalelor obiective e-Commerce:

Elementul de baza
Sună ciudat, dar sunt multe magazine concepute fără obiectivul vânzarii online. Acestea arata foarte bine legat de design, dar ele sunt absolut inutile atunci când se referă la cumpărături. Pentru aceste site-uri, este suficienta prezența online a brandului sau magazinului fizic, pe site neregasindu-se binecunoscutul buton „Cumpara” la vedere. Unii oameni de afaceri, dezvoltatori și designeri, nu atrag atenția asupra unor astfel de detalii.

Arată avantajele produselor tale
O listă de categorii de produse sau o grilă poate fi un lucru perfect pentru a ajuta utilizatorul sa poata naviga cu usurinta pe site-ul dvs. Ofertele speciale și produsele noi sunt, de asemenea, bune pentru a convinge vizitatorii magazinului online sa le cumpare. Probabil știți că există o un numar mare de useri online, care nu stiu ce vor exact; ei doresc doar sa navigheze. Scopul dvs., ca si vanzator online, este de a le arăta cea ce le lipsește, cea ce isi doresc.

Castiga increderea vizitatorilor
Oamenii sunt atenti la cheltuieli și este firesc ca prin site-ul dvs. sa le oferti pasi simplii catre produsele pe care vor sa le cumpere, procesul de achiziție, metodele de plata, serviciul de livrare, garanții, care îi vor ajuta să ia o decizie și să se angajeze la o tranzacție. Deci, asigurați-vă că ați realizat toate conexiunile necesare catre paginile corespunzătoare din site-ul dvs.

Rețineți că aceste caracteristici sunt de dorit, dar nu sunt obligatorii.

Un logo clar și remarcabil insoțit de un slogan usor de retinut reprezintă cartea de vizită pentru magazinele online.

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!