Cum vă puteți păstra MacBook-ul deschis când capacul / afișajul este închis

Cum vă puteți păstra MacBook-ul deschis când capacul / afișajul este închis

Este destul de logic ca MacBook-ul dvs. să intre în modul de sleep atunci când vă închideți capacul, dar în anumite circumstanțe, doriți ca această caracteristică să nu fie lansată.

Personal, aș prefera ca MacBook meu să fie închis în timp ce mă relaxez și ascult muzică, de asemenea, nu-mi place să fiu nevoit să introduc parola.

Astăzi vă voi arăta cum să vă păstrați MacBook-ul pornit cu capacul închis folosind o aplicație gratuită numită InsomniaX.

InsomniaX nu va funcționa pentru fiecare dispozitiv, deci asigurați-vă că MacBook-ul îndeplinește următoarele cerințe pentru ca aplicația să funcționeze:

  • MacBook Air sau MacBook Pro
  • Mac OS X 10.8.5 sau o versiune ulterioară

Link descărcare InsomniaX

Instalați InsomniaX

După ce vă asigurați că computerul îndeplinește cerințele necesare, continuați și instalați aplicația InsomniaX.

Deschideți aplicația InsomniaX

Pentru că primim această aplicație dintr-o sursă din afara Mac App Store, setările gatekeeper-ului ar putea bloca deschiderea inițială. Pentru a ocoli această caracteristică de securitate, consultați ghidul nostru privind deschiderea aplicațiilor de la dezvoltatori neidentificați din MacOS.

Odată ce ați lansat cu succes InsomniaX, o pictogramă cu o semilună mică va fi adăugată în bara de meniuri a Mac-ului. Pentru a activa utilitarul, trebuie doar să faceți click pe pictograma și să selectați “Disable Lid Sleep”.

Veți putea acum să închideți MacBook-ul și să continuați să redați muzică. 😊

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!