Upgrade la Windows 10 gratis

Upgrade la Windows 10 gratis

Microsoft Windows 10 este în sfârșit lansat, aducând familiarul desktop înapoi în prim plan și introducerea unui nou asistent virtual Cortana și noul browser Edge, care va șterge în cele din urmă acele amintiri neplacute ale Internet Explorer-ului. De stiut! Dacă sunteți un utilizator existent Windows 7 sau 8, este gratuit.

În primul rând, aveți nevoie să vă asigurați că dispozitivul dvs. îndeplinește cerințele minime pentru rularea sistemului de operare Microsoft Windows 10. Aveti nevoie doar de un procesor de 1GHz, 1GB de RAM (2GB sau 64-bit), și 20GB de spațiu liber pe hdd.

Dacă ați rezervat deja upgrade-ul pentru Windows 10: Vești bune! Fișierele de actualizare ar putea fi deja descarcate pe PC. Uitativa in bara pentru notificare care specifica upgrade-ul este gata, și executați programul de instalare. Întregul proces ar trebui să dureze între 20 și 60 de minute, în funcție de PC.

Dacă nu ați rezervat upgrade-ul pentru Windows 10 încă: in toolbar, langa data si ceas, va apare iconita cu logo-ul Windows-ului „Obțineți Windows 10”. De acolo, puteți rezerva un upgrade (Windows 10 se va derula în următoarele câteva săptămâni). Când sosește momentul magic, sub forma unei notificări de la Microsoft, mergeți mai departe și executați programul de instalare.

Din fericire pentru dvs. dacă doriți să săriți peste liniile de mai sus in legatura cu rezervarea unui upgrade, există o scurtătură. Click aici pentru a descărca aplicatia necesara instalarii Windows-ului 10, selectați „Upgrade this PC now”, și faceți click pe Next. De aici se va ocupa aplicatia respectiva pentru download-area fisierelor necesare, instalarea si finalizare upgrade-ului.

 

Cel mai important, oferta de upgrade gratuit dureaza doar un an, mai exact până la 30 iulie 2016.

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!