Oglindește ecranul iPhone-ului sau iPad-ului pe Mac cu aplicația gratuită QuickScreen

Oglindește ecranul iPhone-ului sau iPad-ului pe Mac cu aplicația gratuită QuickScreen

QuickScreen este un utilitar nou care vă permite să oglindiți ecranul iPhone-ului direct pe ecranul computerulul Mac.

Este foarte ușor de utilizat, tot ce trebuie să faceți este să conectați iPhone-ul sau iPad-ul la aparatul dvs. Mac cu un cablu certificat Lightning iar aplicația va detecta automat afișajul.
Aplicația este atât de simplă încât nu are nici măcar o singură setare de configurare.

Spre deosebire de aplicațiile wireless pentru afișarea în oglindă, QuickScreen vă acordă fiabilitatea unei conexiuni prin cablu, astfel încât să nu vă mai confruntați cu decalaje nedorite.

Dacă sunteți interesat de descărcarea aplicației QuickScreen, atunci puteți să-l descărcați gratuit de pe Mac App Store. Este compatibil cu toate Mac-urile pe 64 de biți care rulează MacOS High Sierra 10.13 sau o versiune ulterioară.

NOTĂ: Prezentatorii care au sarcina de a explica unui public cum se face ceva pe un iPhone sau iPad ar recunoaște importanța acestei funcționalități.

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!