Cum se pot transfera clipuri/poze din iPhone în Mac

Cum se pot transfera clipuri/poze din iPhone în Mac

În general, clipurile video ocupă cel mai mult spațiu în terminalul iPhone, recomandarea ar fi: transferarea acestor clipuri din iPhone în Mac și apoi eliminarea lor pentru a câstiga mai mult spațiu de stocare pe iPhone.
În acest articol vă voi arata cum se pot transfera clipuri video de la iPhone la Mac prin intermediul aplicației AnyTrans
AnyTrans este un manager all-in-one pentru iPhone pe care il putem folosi pentru a importa fotografii și clipuri din iPhone în MacBook, iMac sau Mac mini / Pro. Suportă toate modelele de iPhone ce rulează cel putin iOS 5.


Descărcați aplicația AnyTrans pentru Mac, apoi rulați-o și conectați iPhone-ul la Mac. Când va apărea imaginea de mai sus, faceți click pe butonul din dreapta-mijloc a ferestrei pentru a gestiona conținutul iPhone-ului după categorie.


Faceți click pe Video și selectați tipul de videoclipuri pe care doriți să le transferați.


Alegeți clipurile pe care doriți să le transferați și faceți click pe a doua iconiță/buton din dreapta-sus a ferestrei pentru a descărca clipurile în Mac.


NOTA: AnyTrans poate transfera orice format de clipuri din iPhone în Mac.
Poate fi descarcat și încercat gratuit timp de 7 zile.
În afară de clipuri puteți transfera: fotografii, muzică, mesaje, note vocale și multe altele.

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!