Cum se poate schimba / adăuga wallpaper (imaginea de fundal) în Windows 10 fără activare / neactivat

Cum se poate schimba / adăuga wallpaper (imaginea de fundal) în Windows 10 fără activare / neactivat

Printre primele lucruri pe care le faceți când achiziționați un nou computer este schimbarea wallpaper-ului (imaginea de fundal).

Când aveți Windows-ul activat, modificarea imaginii de fundal a computerului este rapidă și ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să accesați „Settings -> Personalization” și să alegeți imaginea de fundal. Dar, chiar și ceva simplu ca înlocuirea wallpaper-ului poate fi o provocare dacă Windows-ul nu este activat.

Cum se schimbă imaginea de fundal în Windows 10 neactivat

O modalitate prin care puteți schimba imaginea de fundal este prin intermediul exploratorului de fișiere. Dacă nu ați făcut-o deja, creați un dosar în care doriți să păstrați imaginile de fundal salvate. De exemplu, să presupunem că doriți să creați un nou dosar în “Documents”. Faceți click dreapta pe un spațiu gol și mutați cursorul la opțiunea “New”.

Odată ce ați creat dosarul, salvați imaginile de fundal pe care doriți să le adăugați pe computer în acest folder. Deschideți exploratorul de fișiere și accesați folderul recent creat (Ex. Imagini fundal). Faceți click dreapta pe imaginea dorită și apoi click pe „Set as desktop wallpaper„.

De îndată ce faceți click pe „Set„, noul dvs. wallpaper va fi afișat.

NOTĂ: Microsoft va seta întotdeauna lucrurile astfel încât să-și facă întotdeauna treaba. Din fericire, există o cale în jurul acestor limitări. Acum, puteți să vă schimbați imaginea de fundal ori de câte ori simțiți și să vă uitați doar la imaginea de fundal pe care o doriți.

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!