Cum se poate restaura coșul de gunoi – Recycle Bin în Windows 10

Cum se poate restaura coșul de gunoi - Recycle Bin în Windows 10

Sunt momente când coșul de gunoi dispare de pe desktop. Aceasta face dificilă restaurarea fișierelor șterse. Există câteva cauze pentru aceasta (de exemplu, o actualizare Windows sau un alt program, cum ar fi TweakUI, ar fi putut elimina pictograma). Deci, iată o soluție pentru recuperarea pictogramei Recycle Bin.

Cum se restabilește pictograma Recycle Bin în Windows 10

Microsoft are un proces rapid în trei etape pentru a readuce pictograma la locul ei.

Selectați butonul Start, apoi selectați Settings. Sau, faceți click dreapta pe desktop și selectați Personalize.
Selectați Personalize> Themes > Desktop icon settings
Bifați caseta de selectare Recycle Bin > Apply.

NOTĂ: Dacă acest lucru nu rezolvă problema, atunci există o altă setare pe care ar trebui să o verificați înainte de a căuta trucuri mai serioase.

Dezactivați Windows 10 Tablet Mode (Modul Tabletă): Este posibil ca computerul dvs. să fie în modul tabletă care, prin natura sa, nu afișează pictogramele de pe desktop, inclusiv coșul de reciclare. Trebuie să le porniți.

1. Pentru a porni pictogramele, accesați Start> Settings> System> Tablet Mode.
2. Dezactivați opțiunea Hide app icons on the taskbar in tablet mode și Automatically hide the taskbar in tablet mode.

Nu a funcționat? Creați o comandă rapidă a coșului de reciclare

Dacă cele două etape de mai sus nu funcționează, puteți crea o comandă rapidă a pictogramei Recycle Bin. Nu este același lucru, dar păstrează majoritatea opțiunilor.

Deschideți Windows File Explorer. Selectați View > Options. Folder Options (Opțiuni folder) este afișat.
În caseta Folder Options > Click pe tab-ul View > Selectați Show hidden files, folders and drives și debifați Hide protected operating system files (Recommended).
Faceți click pe Apply și pe OK.

Reveniți la Windows File Explorer. Din partea stângă, alegeți This PC> Deschideți partiția C: faceți click dreapta pe $Recycle.Bin, iar din meniul Send To, alegeți Desktop (creați comanda rapidă).

NOTĂ: Coșul de reciclare este o plasă de siguranță pentru recuperarea unui fișier dacă l-ați șters accidental. Puteți să-l ascundeți sau să-l eliminați, dar este unul din acele fișiere Windows pe care nu ar trebui să -l ștergeți.

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!