Cum se poate instala/activa Internet Explorer 11 în Windows 10

Cum se poate instala/activa Internet Explorer 11 în Windows 10

Atunci când efectuați o instalare “curată” a sistemului de operare Windows 10 sau cumpărați o versiune pre-instalată OEM de Windows 10 cu un laptop sau desktop, veți putea observa că browser-ul Internet Explorer nu este instalat. Internet Explorer 11 vine impreună cu Windows 10 în mod implicit, Microsoft promovând cel mai recent browser al lor, numit Edge. Mulți dintre utilizatori cred că este vorba de Internet Explorer dar total gresit.
În acest articol vă voi arăta cum să activați/instalați Internet Explorer 11 în Windows 10.

Internet Explorer 11 poate fi activat foarte rapid și simplu.

Pasul 1: Deschideți “Control panel” (click dreapta pe iconița WIN din stânga jos), apoi “Programs and Features

Pasul 2: Faceți click pe „Turn Windows features on or off„, așa cum se poate vedea in imaginea de mai jos și bifați „Internet Explorer 11”. Apăsați OK pentru ca instalarea să pornească. Este posibil să fie necesar să reporniți computerul pentru activarea browser-ului.

NOTĂ: Dacă doriți să dezinstalați Internet Explorer 11 din Windows 10 pentru oricare motiv, aveți posibilitatea să urmați aceiași pași.

Navigați până la “Turn Windows features on or off„, din “Control Panel” și debifați Internet Explorer 11, apoi OK. Acest lucru va dezinstala IE 11 din Windows 10.

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!