Cum se instalează fonturi noi în Mac OS X

Cum se instalează fonturi noi în Mac OS X

Fontul poate schimba foarte mult aspectul în ceea ce implică scrisori, numere sau caractere. Procesul de instalare a fonturilor dorite este mai ușor în Mac OS X decât în Windows. În acest articol vă voi arăta mai exact acest lucru.

Descărcare Fontul dorit

Există o mulțime de fonturi gratuite. Site-uri precum 1001 Fonts au sute de liste ce includ fonturi gratuite care sunt disponibile pentru uz personal sau comercial.

Extragerea fontului

De obicei, fontul vine într-un fișier .zip sau .rar. Asta înseamnă că vei avea nevoie de un program care să-l extragă. Eu folosesc The Unarchiver. După ce-l extrageți, va apărea o nouă fereastră Finder. Faceți dublu click pe fișierul .ttf sau .otf, iar aplicația Font Book trebuie să se deschidă automat.

Instalarea fontul

După deschiderea aplicației Font Book, puteți instala pur și simplu fontul.

Organizare Fonturi

Aplicația nativă Font Book sortează automat fonturile în funcție de instalarea implicită sau de instalarea utilizatorului. Aceasta este o caracteristică excelentă, deoarece vă permite să treceți rapid prin fonturile personalizate.

Font Book


Aplicația poate fonturi fi accesată în dosarul Applications sau pur și simplu tastați-o în Spotlight.

NOTĂ: Nu vă temeți să încercați fonturi noi, sunt foarte interesante și foarte ușor de instalat și utilizat.

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!