Cum se descarcă muzica de pe YouTube

Cum se descarcă muzica de pe YouTube

În acest articol vă vom arăta cum să descărcați muzică de pe YouTube pentru ascultare offline, folosind instrumente online gratuite.

Înainte de a începe, trebuie să știți că YouTube oferă un abonament care vă permite să descărcați și să ascultați în fundal muzică fără anunțuri. YouTube Music Premium este deja disponibil în SUA, Australia, Noua Zeelandă, Mexic și Coreea de Sud și vine în curând și în Europa.

Ne vom concentra asupra unui serviciu online numit convert2mp3. Toate site-urile de acest gen (și sunt foarte multe) au aceeași procedură care implică introducerea adresei URL a videoclipului YouTube în bara de căutare pentru descărcare.

Găsiți videoclipul pe care-l doriți să-l convertiți pe YouTube, apoi faceți click dreapta pe el și alegeți „Copy video URL„.
Alternativ, copiați adresa URL direct din bara de adrese.
Acum, mergeți pe site-ul convert2mp3 în browserul dvs. Inserați URL-ul videoclipului în caseta de text utilizând Ctrl + V (Windows) sau Command + V (MacOs). Faceți click pe „Convert„.
Alternativ, puteți utiliza bara de căutare pentru a căuta un anumit videoclip din cadrul convert2mp3, fără a merge mai întâi la YouTube.

În pagina următoare veți putea să setați etichetele pentru melodie.
Opțiunile imediate sunt pentru artist și numele melodiei, însă dacă extindeți „advanced tags„, puteți seta și numele albumului și să utilizați miniatura video ca și imagine de copertă.
De asemenea, veți avea șansa de a asculta MP3-ul și de a verifica dacă funcționează corect.
După ce ați terminat, faceți click pe „Continue„.

În următoarea pagină apare un buton care vă permite să descărcați fișierul MP3. Faceți click pe acesta.
Fișierul MP3 va fi descărcat pe computer. Căutați-l în folder-ul Downloads sau unde ați specificat să fie descărcat.

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!