Cum să faceți upgrade la macOS High Sierra

Cum să faceți upgrade la macOS High Sierra

Înainte de a începe, asigurați-vă că ați efectuat o copie de rezervă a calculatorului Mac cu ajutorul funcției Time Machine. Toate fișierele și aplicațiile ar trebui să fie exact unde le-ați lăsat când ați terminat de actualizat Mac-ul, dar este o idee bună să creați copii de siguranță ale computerului înainte de a face un upgrade important.

Instalarea noului sistem de operare macOS High Sierra este extrem de simplă.

Deschideți App Store, apoi click pe slide-ul din prima pagina – High Sierra.

Mergeți mai departe și faceți click pe “Download”. Acesta este un fișier mare, de peste 5 GB, așa că veți aștepta puțin pentru descărcare. După terminarea descărcării, programul de instalare se va lansa.

Dați click pe săgeata “Continue” pentru a începe.

Veți fi întrebat despre Termenii și condițiile Apple, apoi despre hard-ul pe care doriți să-l instalați.

În cele din urmă, vi se va cere să reporniți Mac-ul; faceți click pentru a continua.

Mac-ul dvs. va reporni – pe un Mac cu un SSD, instalarea durează aproximativ o jumătate de oră, dar viteza dvs. poate varia. Când procesul este terminat, vă puteți conecta la Mac ca de obicei: toate aplicațiile și documentele dvs. vor fi exact acolo unde le-ați lăsat.

Pentru a confirma sistemul de operare pe care îl utilizați, faceți click pe logo-ul Apple din colțul din stânga sus, apoi click pe „About This Mac„.

Dacă vedeți trecut „High Sierra„, totul a mers bine! Bucurați-vă de noul sistem de operare.

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!