Cum puteți inchide PC-ul/Laptop-ul fără a instala actualizările

Cum puteți inchide PC-ul/Laptop-ul fără a instala actualizările

Lucrați la laptop și realizați ca este timpul să plecați, doriți să închideți laptop-ul dar Windows-ul insistă asupra actualizării. Zece minute mai târziu, sunteți încă în așteptarea finalizării procesului de actualizare a sistemului de operare Windows.

Există mai multe metode de a închide imediat laptop-ul/calculatorul chiar și atunci când exista actualizări in așteptare.

Metoda 1
Apăsați “Alt + F4” pentru a accesa fereastra de dialog “Shut Down Windows”. Pentru a închide fără a instala actualizări, selectați “Shut down” din lista drop-down.

Shut down fara update

Metoda 2
Puteți închide PC-ul imediat din ecranul de “login screen”. Apăsați tastele “Windows + L” pentru a bloca ecranul sau log out. Apoi, în colțul din dreapta jos al ecranului de login, faceți click pe butonul de alimentare și selectați “Shut down“ din meniul pop-up. PC-ul se va închide fără a instala actualizări.

inchidere calculator fara update

Metoda 3
În cazul în care doriți să folosiți consola, tastați următoarea comandă în “Command prompt” și apăsați Enter. Ultimul caracter este zero.
shutdown -s -t 0
PC-ul/Laptop-ul se va închide imediat, fără a instala actualizări.

inchidere laptop fara update

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!