Cel mai bun antivirus gratuit pentru Windows

Cel mai bun antivirus gratuit pentru Windows

Varianta gratuită a soluției de antivirus BitDefender oferă rate foarte bune în detectarea virușilor. Este un antivirus extrem de usor de folosit, neexistând nicio configurare complicată – doar instalați-o și lăsați-o să vă protejeze pc-ul/laptop-ul.

Windows 10 vine cu propriul software de securitate sub formă de Windows Defender. Este un program capabil, dar cu câteva limitări. Pentru o securitate sporită, recomandăm instalarea unui program terț.

Această suită de securitate gratuită oferă protecție totală împotriva amenințărilor online, inclusiv a virușilor, a ransomware-urilor și a programelor spyware. Ratele sale de detectare sunt excelente (așa cum sunt verificate în teste independente), iar abordarea hands-off, înseamnă că puteți să o instalați pur și simplu, apoi lăsați-o să vă protejeze calculatorul fără alte date suplimentare. Este un pachet de securitate excelent și alegerea noastră pentru protejarea propriilor pc-uri.

Link descărcare Bitdefender Free Edition

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!