Ce este și cum se activează God Mode în Windows 10

Ce este și cum se activează God Mode în Windows 10

God Mode este un folder special din Windows, care vă oferă acces rapid la peste 200 de instrumente și setări care sunt în mod normal ascunse în Control Panel.

Odată activat, modul vă permite să faceți tot felul de lucruri, cum ar fi: deschiderea rapidă a defragmentării discului, vizualizarea jurnalelor de evenimente, accesarea rapidă a Device Manager-ului, adăugarea dispozitivelor Bluetooth, formatarea partițiilor de disc, actualizarea driverelor, deschiderea Task Manager-ului, ajustarea setărilor mouse-ului, afișarea sau ascunderea extensiilor de fișiere, modificarea setărilor de fonturi, redenumirea computerul și multe altele.

activare god mode Windows 10 8 7 Microsoft
God Mode Windows 10

Pașii pentru activarea modului God sunt exact același pentru Windows 10, Windows 8 și Windows 7:

  • Creați un dosar nou, oriunde doriți dvs. Pentru a face acest lucru, faceți click dreapta pe orice spațiu gol din orice folder din Windows și selectați New> Folder.

NOTĂ: Trebuie să creați un folder nou, nu doar să utilizați un folder existent, care are deja fișiere și foldere în el.

  • Când vi se va cere să numiți dosarul, copiați și inserați în caseta respectivă, textul de mai jos:

GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

NOTĂ: Textul “God Mode“ este doar un nume personalizat pe care îl puteți modifica în ce doriți dvs. pentru a vă ajuta să identificați dosarul. Pictograma dosarului se va schimba într-o pictogramă a panoului de control.

  • Faceți dublu-click pr noul dosar pentru a deschide GodMode.

NOTĂ: Dacă doriți să anulați God Mode, puteți ștergeți dosarul creat mai sus.

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!