WhatsApp a lansat aplicația nativă pentru Windows și Mac

WhatsApp a lansat aplicația nativă pentru Windows și Mac

La fel cum era de așteptat, WhatsApp a lasat o aplicație pentru desktop cu cerințele minime de sistem – Windows 8 și Mac OS 10.9.

Astăzi vom introduce o aplicație pentru desktop, astfel încât să aveți un nou mod de a rămâne în contact oricând și oriunde – fie pe telefon sau pe computer, la domiciliu sau locul de muncă„, a declarat WhatsApp într-un post pe blog.whatsapp pentru windows si mac os
Noua aplicatie WhatsApp este aproape identică cu client-ul browser-based WhatsApp Web.

Cu toate acestea, deoarece aplicația ruleaza nativ pe pc, există un bonus suplimentar de notificări și mai bune comenzi rapide de la tastatură.QR whatsapp pentru windows si mac os
Aplicația vă solicită să scanați un cod QR utilizând aplicația de pe smartphone. După ce ați instalat cea mai recentă versiune de WhatsApp, va duceți la Settings (Setări)> WhatsApp Web> Scan (Scanare) QR Code.
WhatsApp este disponibil pentru descarcare pe site-ul oficial al firmei.

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!