Top 6 browsere – motoare de cautare pe deplin sigure pentru copii

Top 6 browsere - motoare de cautare pe deplin sigure pentru copii

Atunci când aveți nevoie de informații, Google Chrome, Edge și Firefox sunt probabil cele mai accesate, dar cum rămâne cu copiii dvs.
Nu este nici un secret că internetul nu este deloc prietenos cu copiii și pot accesa informații sau imagini pe care nu ar trebui să le vadă. Din fericire, există browsere dedicate doar pentru copii.

Top 6 browsere pentru copii

1. Kiddle – motor de căutare pentru copii

Kiddle este un motor de cautare foarte colorat pentru copii, care este produs de Google.
La fel ca și Google, sub bara de căutare, copiii pot căuta imagini, Web, Kimages (imagini de la Enciclopedia Kiddle), video și Kpedia. Dacă vedeți o pagină pe care o considerați inadecvată pentru copii, faceți click pe link-ul „Site blocking” din partea de jos și completați formularul.

2. KidRex

KidRex este puțin diferit de cel menționat mai sus. În primul rând, designul este ca și când un copil l-ar fi desenat. Nu are opțiunile pentru imagini, videoclipuri și altele, dar oferă în continuare informațiile de care aveți nevoie.
KidRex are o secțiune unde puteți vedea desenele făcute de copii din motorul de căutare. Nu se specifică cum le puteți trimite, pentru mai multe click pe opțiunea „Contact Us” din partea de jos.

3. Browser-ul Maxthon Kid-Safe

Maxthon Kid-Safe este un browser pe care va trebui să-l descărcați pe dispozitivul Android. Puteți configura o listă de site-uri web pe care copilul dvs. le poate vizita în funcție de vârstă.

Orice site care nu se află pe lista dvs., va fi blocat. Nu numai că site-ul va fi blocat, ci și orice link-uri, reclame sau promoții.

Browser-ul are o securitate suplimentară deoarece lista poate fi modificată numai prin introducerea unei parole. Browser-ul este disponibil pentru Android, iPhone și iPad.

4. Browser-ul Web KidSplorer

Browser-ul Web KidSplorer vă poate ajuta să păstrați copiii în siguranță în timp ce sunt online. Copiii dvs. pot vizita numai site-urile pe care le-ați lăsat pe lista albă și puteți să le eliminați, să le modificați sau să le adăugați.

Acest browser prietenos pentru copii poate să blocheze accesul la Internet pe 0 perioadă specificată. Deci, dacă copiii ar trebui să-și facă temele, puteți fi siguri că nu vor putea să navigheze online. Puteți configura diferite liste de site-uri pentru fiecare dintre copiii dvs.

5. KidzSearch

KidzSearch este creat special pentru copiii care folosesc Google Safe Search. În felul acesta, copiii dvs. vor întâlni numai conținut potrivit vârstei lor. Când accesează browser-ul, copiii vor vedea videoclipuri și conținut adecvate vârstei.

În stânga vor vedea opțiuni cum ar fi muzică, imagini, jocuri, Tube Kidz. Browser-ul are integat căutarea vocală.

6. Safe Search Kids

Safe Search Kids are un design foarte colorat care oferă și mai mult decât un browser pentru copii.
Acest browser este alimentat de căutările sigure Google. Safe Search Kids are o opțiune, astfel încât copiii pot vizita cele mai bune site-uri web dedicate lor.

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!