Top 3 programe antivirus gratuite pentru Apple macOS X 2017 – Sophos, BitDefender și Avast

Top 3 programe antivirus gratuite pentru Apple macOS X 2017 - Sophos, BitDefender și Avast

Mac OS X este considerat unul dintre cele mai sigure sisteme de operare, dar amenințările de astăzi nu sunt după computer-ul dvs. ci după identitatea dvs. și banii dvs. În zilele noastre, hackerii vă vor viza în mod specific.
Vă întrebați dacă chiar aveți nevoie de anitivirus pentru un Mac? Răspunsul este Da și Nu. Dacă dispozitivul nu este conectat la internet, șansele dvs. de a fi infectat sunt minime.

Trei motive pentru care trebuie să instalați un antivirus pe Mac
1. Dacă ați instalat Microsoft Windows pe Mac.
2. Dacă ați vizitat câteva site-uri care nu sunt atât de sigure.
3. Dacă ați descărcat și instalat programe terțe (neidentificate de către Apple).

Cu capacitatea de a boota simultan ambele sisteme de operare , sistemul dvs. Mac OS X ar putea fi infectat cu un virus hibrid din Windows.

Aici găsiți 3 dintre cele mai bune aplicații de antivirus gratuite pentru Mac OS X

1. Sophos Home antivirus gratuit – Scanare automată

Sophos Home vă protejează de viruși, oprește instalarea/extinderea malware-ului de pe computer și ajută la prevenirea accesului neautorizat al hackerilor la informațiile personale.
Sophos Home vă protejează de amenințările online și de conținutul necorespunzător. Cu doar câteva click-uri, blocați accesul la site-uri care pot avea conținut necorespunzător sau software infectat.

Link descărcare Sophos Home 

NOTĂ: Include toate caracteristicile unui antivirus, vine cu o nouă interfață inteligentă care vă permite să protejați toate computerele din casa dvs. (Mac și Windows). Este încă gratuit.

2. BitDefender antivirus gratuit – Scanare manualăAcest antivirus nu vine cu scanare automată, ideal pentru cei care au sistem de operare dual boot pe MacBook cu Windows 10. Scanerul de virusi Bitdefender găsește cu ușurință malware-ul de Mac și de Windows. Detectează orice fișier infectat pe care le-ați descărcat sau le-ați primit în căsuța de e-mail, astfel că Mac-ul dvs. va fi în siguranță.

Acordați antivirusului Bitdefender accesul la locațiile de pe computer pe care doriți să le scanați împotriva programelor malware. Alegeți „Deep System Scan” sau „Scan Critical Locations” pentru scanare.

Link descărcare BitDefender free edition

NOTĂ: Este gratuit! Asigurați-vă că Mac-ul dvs. nu conține fișiere infectate.

3. Avast antivirus gratuit – Scanare automată

Scanare completă – scanează fișierele pentru orice infecție în momentul în care sunt accesate
Scanare la cerere – scanări programate ale sistemului dvs.
Protecție integrată a e-mail-ului
Virus Chest – un loc pentru stocarea în siguranță a fișierelor infectate sau suspecte, pentru a împiedica răspândirea virușilor
Actualizări complete automate – atât pentru program cât și pentru definițiile virușilor

Link descărcare Avast free Mac security

NOTĂ: Control complet al opțiunilor de scanare

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!