Noua versiune de macOS se numește High Sierra

Noua versiune de macOS se numește High Sierra

Apple a anunțat o nouă versiune a sistemului de operare pentru computerele sale numită macOS High Sierra. Aceasta va fi disponibilă ca beta pentru dezvoltatori începând de astăzi, versiunea finală fiind gratuită în toamna.

Versiunea actualizată a sistemului de operare macOS Sierra promite să fie mai rapidă, mai sigură și să ajute aplicațiile să utilizeze mai puțin spațiu decât oricând. O mare parte din acest lucru va fi sistemul de fișiere, pe care compania susține va fi mai sigur, mai stabil și mult mai rapid.

Performanța JavaScript a browser-ului Safari va fi cu 80% mai rapidă decât cea a lui Chrome. Safari pe MacOS High Sierra va primi upgrade-uri de securitate. Browser-ul va identifica și bloca urmărirea anunțurilor când navigați pe web și va fi capabil să blocheze videoclipurile autoplay.
Aplicația Mail va ocupa cu 35% mai puțin spațiu decât în ​​trecut.

Aplicația Photos se reînnoiește în High Sierra. Compania promite instrumente de editare care este mult mai aproape de o experiență Photoshop.

Apple a anunțat o nouă versiune a tehnologiei Metal, numită Metal 2. Un mare avantaj al upgrade-ului Metal este faptul că MacOS va suporta VR (Virtual Reality)

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!