MacOS 10.14 Mojave și aranjarea fișierelor de pe desktop instantaneu în grupuri organizate cu funcția Stacks – caracteristici noi

MacOS 10.14 Mojave și aranjarea fișierelor de pe desktop instantaneu în grupuri organizate cu funcția Stacks - caracteristici noi

Noua caracteristică Stacks din MacOS 10.14 Mojave aranjează automat fișiere pe de desktop, organizându-le în grupuri personalizate.

Stacks este o nouă funcție în sistemul de operare MacOS Mojave, care organizează automat desktop-urile dezordonate prin organizarea fișierelor în grupuri diferite. Pentru a curăța un desktop aglomerat, utilizați Stacks pentru a face ca articolele să fie șterse în seturi conexe, apoi utilizați opțiunile de grupare și sortare pentru a personaliza aspectul în funcție de preferințele dvs.

Noua caracteristică Stacks din MacOS Mojave elimină dezordinea de pe desktop.

Dacă sunteți ca mine, probabil salvați orice fișier și proiect pe care-l lucrați pe desktop. Dar, pe măsură ce aceste lucruri încep să se înmulțească, ajungeți la un desktop dezordonat și foarte aglomerat.

Mac-ul dvs. poate afișa un dosar în Dock sub forma unui grup de fișiere, acesta fiind doar o scurtătură pentru un anume director (folder).

Stacks din Mojave este mai mult decât atât. Este o modalitate nouă de a organiza fișierele care s-au acumulat de-a lungul timpului pe desktop-ul dvs. Aceasta ne amintește oarecum de funcția “Finder’s Clean Up” care aliniază și sortează pictogramele de pe desktop, dar acum cu mai multă inteligență.

O scurtă prezentare a noii caracteristici Stacks:

  • Organizați cele mai dificile desktop-uri prin aranjarea fișierelor în grupuri
  • Grupați după tipuri de imagini, documente, foi de calcul, PDF-uri și multe altele
  • Sortați un grup în funcție de atributele fișierului, inclusiv dată și etichete
  • Glisați un fișier dintr-un grup și plasați-l într-un document sau invers

NOTĂ: Cel mai bun lucru despre Stacks: sortează automat.

Cum să organizați fișiere de pe desktop cu Stacks

Pentru a organiza fișierele de pe desktop cu modul Stacks, procedați în felul următor:

1. Faceți click pe desktop-ul Mac pentru a selecta.

2. Faceți click pe meniul View, apoi alegeți opțiunea Use Stacks.

NOTĂ: Pentru a reveni la organizarea de desktop anterioară, deselectați Use Stacks din meniul View.

Share

Admin

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!