Închideți și ascundeți aplicațiile în macOS direct din interfața comenzii – Command + Tab

Închideți și ascundeți aplicațiile în macOS direct din interfața comenzii - Command + Tab

Command + Tab este comanda rapidă de la tastatură pentru comutarea aplicațiilor în MacOS. Țineți apăsată tasta command (cmd) apoi apăsați pe Tab – veți vedea pictogramele fiecărei aplicații deschise pe Mac, după cum se vede mai sus. Apăsați din nou butonul Tab până când selectați aplicația dorită.

NOTĂ: În comanda – Command + Tab sunt mai multe comenzi ascunse. Puteți să ascundeți și să închideți aplicațiile direct de aici.

Inchideți aplicațiile direct din comanda – Command + Tab


Apăsați Command + Tab pentru afișarea comutatorului de aplicații și selectați aplicația pe care doriți să o părăsiți. Continuați să țineți tasta Command (cmd), apoi apăsați tasta „q„. Aplicația selectată va fi închisă.

Ascundeți aplicațiile direct din comanda – Command + Tab


Dacă aglomerația este o problemă mai mare decât performanța, puteți să vă ascundeți aplicațiile. Aduceți din nou comutatorul aplicației, selectați aplicația pe care doriți să o ascundeți, apoi apăsați „h„. Fiecare fereastră selectată va fi ascunsă instantaneu.

NOTĂ: Este o modalitate rapidă de a elimina dezordinea de pe ecran, mai ales dacă nu sunteți familiarizat cu Mission Control pentru a gestiona aplicații pe mai multe desktop-uri.

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!