Design nou pentru Mac App Store – MacOS 10.14 Mojave

Design nou pentru Mac App Store - MacOS 10.14 Mojave

Noul Mac App Store este aproape identic cu iOS App Store, acesta fiind un lucru bun. Iată o privire rapidă asupra reproiectării.

Primul lucru pe care-l veți observa este utilizarea largă de spațiu. Indiferent dacă Mac-ul se află în modul tradițional sau în noul mod Dark, există aici o mulțime de culori albe și gri între cuvintele. Aplicația Mac App Store din MacOS Mojave nu este o reinventare, ci mai degrabă o extensie a unui design deja în lucru pe iOS. Redesign-ul ar trebui să vă ușureze găsirea de conținut nou pentru Mac.

Mac App Store

În partea stângă a ecranului Mac App Store, veți găsi câteva tab-uri noi, inclusiv tab-ul Discover, care vine din iOS. Celelalte tab-uri sunt: Create, Work, Play, Develop, Categories și Updates.

Tab-ul Discover

Pe această pagină, veți găsi povestiri aprofundate despre diverse aplicații Mac, fiecare fiind scrise de către editorii App Store. În tab-ul Discover, veți găsi, link-uri către cele mai populare titluri din magazin, inclusiv listele Top Paid și Top Free. Există, de asemenea, o secțiune de selecție a editorului.

Tab-ul Create

În tab-ul Create din Mac App Store, veți găsi modele, profiluri de dezvoltatori și secțiuni întregi despre aplicații. De exemplu, puteți găsi articole în aplicații care vă vor ajuta să editați fotografii și imagini.

Tab-ul Work

În tab-ul Work, nu este surprinzător că veți găsi aplicații legate de afaceri. Sunt numeroase aplicații de preluare a notelor și de creare a sarcinilor.

Tab-ul Play

În tab-ul Play din Mac App Store, veți găsi jocuri de puzzle, titluri indie, „Games We Love” și multe altele.

Tab-ul Develop

Noul Mac App Store are o secțiune doar pentru dezvoltatori. Secțiunea Develop include aplicații pentru design-ul vizual, dezvoltare video și alte subiecte.

Tab-ul Categories

În aceast tab, veți găsi aplicații și jocuri organizate pe categorii. Acestea includ afaceri, educație, divertisment și altele.

Tab-ul Updates

După cum v-ați aștepta, secțiunea Updates este locul în care veți găsi aplicații cu actualizări disponibile pentru descărcare. Faceți click pe Update All pentru a instala toate actualizările disponibile sau Update din dreptul fiecărei aplicații din listă pentru a instala actualizările în mod individual.

Atunci când accesați pagina principală a aplicației sau a jocului, veți găsi informații interesante, inclusiv recenzii, videoclipuri, aplicații similare și multe altele.

NOTĂ: Aceste pagini ar trebui să vi se pară familiare, deoarece sunt aproape identice cu cele găsite în iOS App Store.

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!