Cum se poate schimba locația fișierul de date (OST) în Microsoft Outlook 2016

Cum se poate schimba locația fișierul de date (OST) în Microsoft Outlook 2016

Locația implicită de salvare a fișierelor de date de tip Outlook (OST) în Windows se află în partiția “C”. Dacă sunt stocate cantități mari de date în fișierele de bază Outlook, acestea vor ocupa unitatea sistemului dvs. și pot face ca sistemul dvs. să ruleze încet, astfel încât să doriți să modificați locația fișierului de date de pe discul “C” într-o altă locație. În acest articol vă vom arăta cum să modificați locația fișierului de date în Outlook 2016 pentru sistemul de operare Windows.

Cum se modifică locația fișierului de date (.OST) în Outlook 2016

Implicit, fișierele Outlook OST sunt salvate în „C: \ Users \ Username \ AppData \ Local \ Microsoft \ Outlook„. Pentru schimbarea locației, procedați după cum urmează.

  • Asigurați-vă că aplicația de mail “Outlook 2016” este închisă, iar fișierele OST nu sunt deschise în niciun alt program.
  • Deschideți “Registry Editor” prin executarea comenzii “regedit” în caseta de dialog “Run” (Win + R).
regedit > Run – Windows
  • Navigați la: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Office \ 16.0 \ Outlook, apoi faceți click cu butonul din dreapta pe orice zonă goală a panoului din partea dreaptă și selectați “New > Value String Expandable”.
  • Denumiți valoarea “ForceOSTPath”, apoi faceți dublu click pe ea. În caseta de dialog „Edit String„, introduceți calea dorită în caseta “Value date” și apoi faceți click pe OK. Aceasta va schimba locația implicită a fișierului de date Outlook 2016 (.OST) în noua locație.
  • Închideți “Registry Editor” și reporniți calculatorul pentru ca modificările să aibă efect.
Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!