Cum se descarcă și instalează Microsoft Edge pe MacOS

Cum se descarcă și instalează Microsoft Edge pe MacOS

Dacă sunteți utilizatori frecvenți al browser-ului Microsoft Edge pe Windows și dețineți și un Mac, veți fi bucuroși să aflați că Microsoft și-a anunțat recent intențiile de a aduce browser-ul Edge și pe MacOS. Această versiune pentru macOS a browser-ului Microsoft Edge va fi disponibilă oficial, în curând.

Între timp, versiunile pentru dezvoltatori ale browser-ului Microsoft Edge sunt disponibile pentru a fi descărcate de pe serverele Microsoft, dacă doriți să le testați, le puteți descărca și instala utilizând ghidul de mai jos.

  • Navigați pe site-ul Microsoft (click aici) și selectați versiunea Microsoft Edge pe care doriți să o descărcați, puteți alege între versiunile Dev și Canary
  • Odată descărcat, pur și simplu instalați-l în folderul „Applications” așa cum ați proceda pentru orice altă aplicație nativă
  • După instalarea aplicației, o puteți deschide din folderul „Applications”

NOTĂ: Dacă aveți instalat browser-ul Google Chrome pe Mac, Edge va importa automat toate datele (marcaje, istoricul navigării, parolele salvate etc.) din Chrome pentru a vă ajuta să-l utilizați. De asemenea, puteți alege „Start from Scratch” dacă doriți să începeți de la zero.

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!