Cum să oprești redarea automată a videoclipurilor autoplay în Safari 11 – macOS High Sierra/Sierra

Cum să oprești redarea automată a videoclipurilor autoplay în Safari 11 - macOS High Sierra/Sierra

În MacOS High Sierra și Sierra puteți dezactiva cu ușurință redarea automată a unui clip video pentru a naviga pe internet în “liniște”.

Iată cum să opriți videoclipurile automate în Safari 11.

Când vă aflați pe un site cu videoclipuri cu redare automată, puteți schimba comportamentul acestora. Faceți click pe Safari > Settings for this Web sau faceți click dreapta pe caseta URL și selectați Settings for this Web…

Un pop-up va apărea sub caseta URL. Există o listă care afișează Auto-Play. Dacă mutați cursorul peste expresia din dreptul Auto-Play-ului, veți vedea că se transformă într-un meniu cu trei opțiuni:

Allow All Auto-Play
Stop Media with Sound
Never Auto-Play

Notă: Dacă decideți să nu efectuați niciodată redarea automată, videoclipurile de pe un site vor fi afișate cu o pictogramă de redare (play) indicând faptul că trebuie să faceți click pe videoclip pentru al reda.

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!