Cum să eliminați programele malware, spyware și adware de pe Mac

Cum să eliminați programele malware, spyware și adware de pe Mac

Dincolo de virușii tradiționali, viermi și troieni, există acum un ecosistem înfloritor de programe adware și spyware care vă bombardează cu anunțuri în navigarea dvs. pe web, la fel ca pe Windows.

Mac-urile au o protecție integrată împotriva programelor malware, dar aceasta nu este perfectă. Această protecție împotriva programelor malware nu blochează toate programele adware și spyware incluse în descărcări de aplicații.

Utilizați aplicația Malwarebytes pentru Mac

 

Există două versiuni ale aplicației Malwarebytes pentru Mac, o versiune gratuită și o versiune premium. Scanerul standard care verifică malware-ul de pe sistem și-l înlătură, este gratuit. Oricine poate iniția manual o scanare și poate elimina malware-ul cu Malwarebytes fără a cheltui vreun ban. Funcțiile aplicației Premium, va monitoriza Mac-ul împotriva programelor malware și spyware și va preveni infecțiile, Malwarebytes Premium oferă un studiu gratuit de 30 de zile.

Dacă doriți să eliminați programe malware, spyware și alte tipuri de programe rău intenționate de pe Mac, vă recomandăm să descărcați și să rulați Malwarebyes. Versiunea gratuită este foarte bună dacă doriți doar să verificați și să eliminați programele malware. Dacă doriți ca ceva care rulează în fundal, să vă scaneze automat descărcările și să vă monitorizeze sistemul, treceți la versiunea plătită.

NOTĂ: Personal am fost destul de linistit cu aplicația Malwarebytes pe Windows și o recomand, iar versiunea pentru Mac pare destul de solidă.

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!