Cum puteți rula jocurile de Playstation 4 (PS4) pe computerul dvs. PC sau MAC

Cum puteți rula jocurile de Playstation 4 (PS4) pe computerul dvs. PC sau MAC

Totul este foarte simplu, așa că urmați ghidul următor:

1. Descărcați aplicația PS4 Remote Play
Este necesar să descărcați aplicația PS4 Remote Play pentru Mac sau PC. Rețineți că trebuie să aveți instalat Windows 8.1, Windows 10 sau o versiune ulterioară pentru PC sau minim OS X 10.10 pe MAC pentru a rula aplicația.


Odată ales formatul, descărcați pachetul și instalați aplicația pe computerul dvs.
După lansarea aplicației, primul lucru pe care va dori să-l faceți este să vă conectați la contul dvs. PlayStation.

2. Configurați PS-ul
Acum, deschideți setările de pe consola dvs. PS4 și accesați secțiunea „Remote Play Connection Settings” și apăsați caseta de selectare pentru a activa redarea la distanță.3. Gata de joacă!
Conectați controler-ul DualShock 4 în PC sau Mac utilizând cablul USB și începeți. Aplicația Remote Play se va conecta la PS4.
După ce v-ați conectat, puteți face fereastra pe intreg ecranul.

NOTĂ: Totul depinde de viteză internetului, Sony ne sfătuiește să deținem un minim de 5Mbps ca PS4 să rămână stabil. De asemenea, recomandă o conexiune prin cablu atât pentru PS4, cât și pentru computer.
Ca o alternativă, pentru a se potrivi cu vitezele de conectare, puteți schimba rezoluția și rata de cadre din cadrul fiecărei aplicații.

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!