Cum puteți obține actualizarea Microsoft Windows 10 Anniversary

Cum puteți obține actualizarea Microsoft Windows 10 Anniversary

Windows 10 Anniversary Update este plin de noi caracteristici și inovații; un browser mai rapid; caracteristici avansate de securitate; noi experiențe de joc și nu numai.

Nu trebuie să faceți nimic pentru a obține Windows 10 Anniversary, acesta se va lansa automat prin intermediul funcției “Windows Update” daca ați ales să instalați automat actualizările. Cu toate astea, dacă nu doriți să așteptați actualizarea automata, puteți obține manual actualizarea pe PC/Laptop urmând cele două metode de mai jos.

Modalități prin care puteți obține manual actualizarea Windows 10 Anniversary

Accesați Settings > Updates & Security > Windows Update

settings-update
În “Windows Update”, pur și simplu faceți click pe “Check for Updates”.

check-for-updates
Actualizarea Anniversary fiind veriunea 1607 de update (Feature update to Windows 10, version 1607). Faceți click pe actualizare și procesul de descărcare va începe urmând automat instalarea update-ului.

update-installing

O altă metoda de a obține Windows 10 Anniversary Update este făcând click pe „Learn more”, chiar sub „Looking for info on the latest updates?” în “Windows Update”.
De acolo veți fi redirecționat catre pagina de suport a celor de la Microsoft care vă va permite să descărcați fișierul pentru instalarea update-ului.

descarca-windows-10-anniversary-update-manual

Sperăm să vă bucurați de Windows 10 Anniversary Update!

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!