Cum puteți instala actualizarea/update-ul Windows 10 Creators

Cum puteți instala actualizarea/update-ul Windows 10 Creators

Dacă sunteți dornici să instalați Microsoft Windows 10 Creators Update și nu doriți să asteptați actualizarea oficială de marți 11 Aprilie 2017, puteți instala manual noua versiune a sistemului de operare prin intermediul site-ului companiei. Microsoft a anunțat săptămâna trecută într-un post pe blog că ar face disponibilă actualizarea manuală cu aproximativ o săptămână înainte de lansarea oficială, activând-o prin intermediul aplicației Windows Update Assistant 10.

Click aici pentru a descărca aplicația și urmați instrucțiunile pentru a actualiza sistemul de operare la versiunea 1703.Actualizarea a fost disponibilă pentru membrii Programului Insider, aceasta fiind prima dată când este disponibil într-o calitate oficială pentru utilizatorii care execută o versiune non-beta a sistemului de operare Windows 10. Nu este un upgrade major, fiind o versiune orientată spre aplicații 3D, conține un nou mod de optimizare a setărilor PC-ului și noi caracteristici suplimentare legate de jocurile platformei Xbox.

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!