Cum puteți bloca minarea de criptomonede din browser-ul Google Chrome, Mozilla Firefox și Opera

Cum puteți bloca minarea de criptomonede din browser-ul Google Chrome, Mozilla Firefox și Opera

Deoarece cripto-mining-ul a câștigat popularitate, proprietarii de paginile web pot încorpora codul JavaScript care rulează în browser-ul dvs. pentru a-și mina Bitcoin sau alte criptomonede folosind computerul dvs. Site-ul web păstrează criptomonedele, iar dvs. primiți facturi mai mari  la electricitate. Acest script utilizează procesorului CPU la 100% pentru a obține profit.

Cum se blochează exploatarea browser-ul Google Chrome, Mozilla Firefox și Opera

Acum există extensii de browser care blochează automat minerea criptomonedelor și sunt actualizate în mod regulat cu noi script-uri.

Vă recomandăm extensia “No Coin”, disponibilă pentru Google Chrome, Mozilla Firefox și Opera. Această extensie este o metodă sigură de a controla modul în care un site web interacționează cu browserul dvs. Extensia “No Coin” va detecta și vă va afișa dacă se desfășoară o astfel de activitate.

Link extensie No Coin pentru Chrome

Link extensie No Coin pentru Firefox

Link extensie No Coin pentru Opera

NOTĂ: Extensia “No Coin” nu este disponibilă pentru Microsoft Edge, Apple Safari sau Internet Explorer. Dacă utilizați unul dintre aceste browsere, veți avea nevoie de o altă soluție, cum ar fi un program antimalware care blochează minarea criptomonedelor.

ATENȚIE: Majoritatea paginilor web care utilizează aceste script-uri nu vă oferă niciun indiciu că vă folosesc procesorul.

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!