Cum puteți adauga o imagine la semnatura de mail în MAC OS

Cum puteți adauga o imagine la semnatura de mail în MAC OS

Semnăturile de e-mail personalizate sunt un lucru obișnuit, indiferent dacă acestea includ date de contact simple sau o semnătură completă HTML.
Creați o semnătură de e-mail cu o imagine sau un logo.

aplicatia mail mac os x
Deschideți aplicația Mail din Mac OS, apoi click pe tab-ul “Mail” (partea din stânga sus) și apoi click pe “Preferințe..”

mail mac os x
Selectați tab-ul „Semnături”, apoi faceți click pe [+], butonul pentru a adăuga o nouă semnătură sau selectați o semnătură existentă pentru a o modifica.

adaugare logo mail mac os xCreați o semnătură prin tastarea sau plasarea codului HTML
Pentru a adăuga o imagine sau un logo pentru semnătură, selectați imaginea și apoi mutați-o, fixând-o în secțiunea Semnătura a aplicației Mail

logo mail

Logo-ul pentru semnătură sau imaginea pentru semnătura a fost făcută și este gata de utilizare.

logo mail pe mac os semnaturaUtilizarea semnăturii în aplicația Mail este la fel ca orice altă semnătură personalizată în clientul de e-mail. Când veți compuneți un nou mail, veți selecta din meniul “Semnatură” (partea dreapta) logo-ul creat anterior (semnatura salvată de dvs), acesta va fi introdus automat în mail-ul curent.

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!