Cum poți obține Microsoft Office – Word, Excel, PowerPoint gratuit

Cum poți obține Microsoft Office - Word, Excel, PowerPoint gratuit

Există modalități de a obține pachetul Office gratuit, inclusiv Word, Excel, PowerPoint pe Windows 10, iOS sau Android.

Microsoft Office vă oferă gratuit spre descărcare aplicațiile sale Word, Excel și PowerPoint pentru o gamă largă de dispozitive, PC/laptop inclusiv Android sau iOS.Suita Microsoft Office este disponibilă gratuit pentru orice dispozitiv ce ruleaza Windows 10, de reținut că in această variantă nu veți avea acces deplin la toate funcțiile.

Dacă utilizați un PC sau un laptop, veți avea posibilitatea doar de a citi (deschide) documente, pentru a crea și edita documente veți avea nevoie de un abonament Office 365. Cu toate acestea, aceia dintre dvs. care rulează Windows 10 pe un dispozitiv cu un ecran de 10 inch sau mai mic, pot utiliza aplicațiile pe deplin, inclusiv crearea și editarea.

Posibilitatea de a vizualiza documente nu este folositor pentru un utilizator care dorește editarea de documente.

Link-uri descarcare pentru fiecare device:

Windows 10:

iOS:

Android:

NOTĂ: Aveți posibilitatea să utilizați Office Online dacă aveți un cont Microsoft, această varianta nu se limitează doar la PC-uri sau laptop-uri care rulează Windows 10, fiind utilizată în întregime în browser-ul web.

 

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!