Cum pot salva automat documentul/fișierul pe care-l lucrez in Windows

Cum pot salva automat documentul/fișierul pe care-l lucrez in Windows

Cu siguranţă vi s-a întâmplat măcar o dată să lucrați la calculator/laptop și dintr-o dată Windows-ul să se blocheze, să se restarteze sau aplicația în care lucrați să se închidă subit fără a salva.
Ei bine, există o aplicație pentru salvarea automată a fisierului în lucru.

Cu aplicația AutoSaver puteți salva automat fișierul pe care-l lucrați la fiecare cinci minute sau mai puțin, asigurându-vă că munca dvs. va rămâne sigură.
AutoSaver este o aplicație care funcționează pe orice versiune de Windows, astfel fișierele pierdute ar trebui să fie acum de domeniul trecutului.

Cum funcționează aplicația AutoSaver
Aplicația AutoSaver este gratuită și ocupă doar 21 KB. Ea rulează în fundal și practic tastează Ctrl + S („Save“) la un interval de timp prestabilit, care poate fi configurat.
Unele aplicații de Windows, cum ar fi Word și Excel au deja o funcție de autosalvare integrată. Dacă lucrați în Photoshop, After Effects, etc , aplicația AutoSaver va veni la îndemână.

Link descarcare aplicație AutoSaver

NOTĂ: Nu vă mai faceți griji cu privire la pierderea datelor în timp ce lucrați în oricare dintre aplicațiile Windows.

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!