Cum modificați lansarea aplicațiilor care pornesc automat la pornirea Mac-ului

Cum modificați lansarea aplicațiilor care pornesc automat la pornirea Mac-ului

Sistemul macOS X face foarte ușoară modificarea aplicațiilor de pornire. Dacă sunteți utilizator nou de Mac este posibil să nu știți cum să faceți acest lucru.

Deschideți “System Preferences”, apoi faceți click pe pictograma “Users & Groups”. Odată ajuns acolo, găsiți contul dvs. de utilizator în partea din stânga (va fi întotdeauna selectat), apoi faceți click pe tab-ul “Login Items”.

Acum veți vedea o listă de aplicații care se vor deschide automat când vă conectați/deschideți Mac-ul. Puteți selecta o aplicație din listă, apoi click pe butonul “Minus” pentru al elimina de la pornire.

Pentru a adăuga o nouă aplicație în lista de pornire, puteți să glisați și să plasați pictograma în listă sau să faceți click pe pictograma “Plus” și să selectați manual o aplicație utilizând browser-ul de fișiere.

Puteți să glisați și să aruncați aplicații direct în listă pentru a le adăuga.

NOTĂ: Puteți să glisați și să plasați aplicația direct din fereastra de căutare a Spotlight-ului, astfel că nici măcar nu trebuie să deschideți Finder pentru a o mai găsi.

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!