Cum afișează aplicația Disk Utility unitățile USB neformatate în MacOS

Cum afișează aplicația Disk Utility unitățile USB neformatate în MacOS

În mod implicit, aplicația Disk Utility nu vă va afișa o unitate neformată. Acest lucru înseamnă că nu puteți folosi unitatea USB pentru a crea partiții noi, dar puteți rezolva această problemă cu un singur click.

Introduceți o astfel de unitate și veți vedea un mesaj de eroare: „The disk you inserted was not readable by this computer.„. Există trei opțiuni: „Eject„, „Ignore” și „Initialize„.

Nu este genul de limbaj clar și ușor de utilizat devenind mai ciudat dacă faceți click pe „Initialize” – se va deschide aplicația Disk Utility – ceea ce are sens, dar nu afișează unitățile fără partiții în mod implicit.
În bara de meniu, faceți click pe „View > Show All Devices„.

După ce ați facut click, veți vedea toate dispozitivele inserate indiferent dacă acestea sunt formatate sau nu.
Faceți click pe unitatea externă neformată.

Selectați unitatea, apoi faceți click pe butonul “Erase” pentru formatare.

Denumiți unitatea și selectați un format de sistem de fișiere, apoi faceți click pe “Erase”. Acum ați formatat unitatea. De acum încolo, va apărea la fel și în Finder și în Disc Utility.

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!