Conferința pentru dezvoltatorii Apple (WWDC 2017)

Conferința pentru dezvoltatorii Apple (WWDC 2017)

Conferința pentru dezvoltatorii Apple (WWDC 2017) începe astăzi, 5 iunie, ora României 20:00, la San Jose. Gigantul tehnologic din Cupertino anunță în mod tradițional actualizările software pentru versiunile, macOS, iOS, watchOS și tvOS.

IOS 11

Având în vedere că această dată va fi cea de-a 10-a aniversare a terminalului iPhone, există zvonuri că actualizarea iOS ar putea veni cu o revizuire completă a designului. Unele zvonuri sugerează un design mai elegant pentru notificări și un dark mode. În plus, am putut vedea actualizări pentru Apple Music, Maps, Photos, iMessage și multe altele. Pentru versiunea de tabletă a iOS-ului se zvonește autentificarea pentru mai mulți utilizatori și extinderea suportul pentru creionul Apple (Apple Pencil).

MacOS 10.13

Nu se cunoaște mai nimic despre actualizarea MacOS. S-ar putea să vedem mai multe aplicații unificate care ar putea funcționa fără probleme între cele două sisteme de operare (macOS 10.13 și iOS 11).
Fără îndoială macOS 10.13 va avea un alt nume care să reflecte peisajele Californiei.

WatchOS 4 și tvOS 11

Alături de iOS 11 și macOS 10.13, vom vedea probabil și noile versiuni tvOS și watchOS. Nu avem niciun indiciu despre actualizările celor două sisteme, dar ambele vor continua să primească caracteristici care se integrează cu iOS.

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!