Cele mai noi caracteristici ale noului update Windows 10 Creators

Cele mai noi caracteristici ale noului update Windows 10 Creators

Paint 3D
Programul Microsoft Paint a fost în cele din urmă adaptat la epoca modernă. Paint 3D face ca imaginea de bază 2D să poată fi mai usor de editat adăugând o nouă dimensiune.
Paint 3D este un editor de imagine ușor care ajută la decuparea unui desen și adăugarea de text simplu. Acum poate lucra imagini 3D luând imagini 2D și punerea lor pe forme 3D. Este destul de distractiv să vă jucați cu el, rămâne de văzut dacă va fi un instrument serios 3D.

Game mode
Windows 10 Creators are un mod de joc dedicat care deviază resursele inutile rulate în fundal, îmbunătățind rularea jocurilor. Nu este încă sigură diferență de performanță în jocuri, dar în cazul în care hardware-ul PC-ului este de o generație mai veche, diferența ar trebui să fie sesizabilă.

Dynamic Lock
Blocarea dinamică utilizează semnalul Bluetooth de la telefonul mobil pentru a cunoaște dacă utilizatorul este așezat în mod activ în fața PC-ului, permițând în caz contrar bloca ecranul.

Night Light
Lumina de noapte are drept scop de a reduce cantitatea de lumină albastră emisă de ecran după apusul soarelui.
Windows 10 are acum o caracteristică nouă numită Night Light, care reduce cantitatea de lumină albastră emisă de ecran, fie la cerere, fie în timp cu soarele apune. Ideea este că lumina albastră al spectrului împiedică utilizatorii la un somn odihnitor peste noapte și așa ajungându-se la ajustarea culorilor ecranului spre nuanțe mai calde.

Browser-ul Edge
Edge va salva grupuri de file pentru mai târziu.
De acum veți putea colecta file pentru a le accesa mai târziu, permițând eliminarea lor spre încărcare în timp ce nu le utilizați. Aceasta blochează unele elemente Flash care necesită doar un click pentru a le rula.
Edge a mai construit și un suport pentru Microsoft Wallet spre cumpararea lucrurilor on-line.

Start menu folders
Meniul Start este acum complet. Mai întâi a fost vorba de dosare dintr-o listă masivă. Mai târziu fost o pagină plină de iconițe, apoi un meniu pop-out de iconițe mai mici, dar acum utilizatorii pot pune aceste icoane în dosare (foldere).

Control de confidențialitate
Cu acest update, Microsoft a redus cantitatea de date pe care le colecta de la pc-uri. Majoritatea datelor colectate se fac pentru a ajuta la rezolvarea problemelor, acum utilizatorii pot activa/dezactiva unele dintre lucrurile care sunt colectate de catre Microsoft. Sperăm ca acest control de confidențialitate să fie un pas în direcția cea bună.

Share

Acest blog împărtășește rezultatele noastre experimentale căutând să răspundă la numeroase întrebări legate de domeniul IT. Pentru a ne sprijini in continuare, vă rugam să apreciați (LIKE) pagina noastră de Facebook și să vă abonați la canalul nostu de YouTube. Vă mulțumim!